Bodrogolaszi Konyha
HETI AJÁNLATA
2025. május 19. – 2025. május 23.
Hétfő:
Ebéd:
Grízgaluska leves, csirkemell nuggets, lencsefőzelék, fehér kenyér
Kedd:
Ebéd:
Brokkoli krémleves, rántott sertésszelet, petrezselymes rizs, barackbefőtt
Szerda:
Ebéd:
Gyöngybableves, paradicsomos húsgombóc, fehér kenyér
Csütörtök:
Ebéd:
Sertéshúsleves, főtt hús, főtt burgonya, meggyszósz
Péntek:
Ebéd:
Köménymagleves gyönggyel, sertéspörkölt, masni tészta, káposztasaláta
VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
OÉTI által közétett allergén anyagokat fel kell tüntetni. Az ételféleségek tartalmaznak. Tej –laktóz-; glutént tartalmazó gabona, Szója; Tojás; Hal; Szezámmag;Szulfit; Mogyoró; Dió
Ebéd ára: 1 100 Ft/adag (bruttő ár)
Ebédet rendelni előtte való nap 14 óráig.
Molnárné Irénke várja a hívásokat:
06-20-525-8420 mobilszámon
06-47-303-196-os telefonszámon
(munkaidőben: 7 órától délután 3 óráig)
E-mail: szabirenaa@gmail.com
BODROGOLASZI KONYHA
HETI AJÁNLATA
2025. május 12. - 2025. május 16.
Hétfő:
Ebéd:
Tejfölös gombaleves, szilvatöltelékes gombóc
Kedd:
Ebéd:
Májgaluska leves, rakott burgonya kolbásszal, csemege uborka
Szerda:
Ebéd:
Lebbencsleves, grill csirkecomb csíkok, petrezselymes rizs, meggybefőtt
Csütörtök:
Ebéd:
Zöldségleves, chilis bab, kenyér
Péntek:
Ebéd:
Palócleves, mákos tészta, alma
Étkezés után javaslom az ivóvíz fogyasztását!
VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
OÉTI által közétett allergén anyagokat fel kell tüntetni. Az ételféleségek tartalmaznak. Tej –laktóz-; glutént tartalmazó gabona, Szója; Tojás; Hal; Szezámmag;Szulfit; Mogyoró; Dió
Ebéd ára: 1 100 Ft/adag (bruttó ár)
Ebédet rendelni előtte való nap 14 óráig.
Molnárné Irénke várja a hívásokat:
06-20-525-8420 mobilszámon
06-47-303-196-os telefonszámon
(munkaidőben: 7 órától délután 3 óráig)
E-mail: szabirenaa@gmail.com