Bodrogolaszi Konyha
HETI AJÁNLATA
2024. november 18. – 2024. november 22.
Hétfő:
Ebéd:
Fokhagyma krémleves gyönggyel, sertéspörkölt, bulgur, cékla
Kedd:
Ebéd:
Májgaluska leves, halfasírt, lencsefőzelék, magvas kenyér, kivi
Szerda:
Ebéd:
Sertéshúsleves cérnametélt tésztával, főtt hús, főtt burgonya, meggymárrtás
Csütörtök:
Ebéd:
Karfiolleves, borsos tokány masni tésztával, uborkasaláta, banán
Péntek:
Ebéd:
Tojásleves, töltött káposzta, magvas kenyér
VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
OÉTI által közétett allergén anyagokat fel kell tüntetni. Az ételféleségek tartalmaznak. Tej –laktóz-; glutént tartalmazó gabona, Szója; Tojás; Hal; Szezámmag;Szulfit; Mogyoró; Dió
Ebéd ára: 1 100 Ft/adag (bruttő ár)
Ebédet rendelni előtte való nap 14 óráig.
Molnárné Irénke várja a hívásokat:
06-20-525-8420 mobilszámon
06-47-303-196-os telefonszámon
(munkaidőben: 7 órától délután 3 óráig)
E-mail: szabirenaa@gmail.com
BODROGOLASZI KONYHA
HETI AJÁNLATA
2024. november 25. - 2024. november 29.
Hétfő:
Ebéd:
Zellerkrém leves, paprikás burgonya kolbásszal, magvas kenyér, káposztasaláta
Kedd:
Ebéd:
Lebbencsleves, túrótöltelékes gombóc vanilia öntettel
Szerda:
Ebéd:
Paradicsomleves abc tésztával, őszibarackos csirkemell, petrezselymes rizs
Csütörtök:
Ebéd:
Grízgaluska leves, egybefasírt, zöldbab főzelék, magvas kenyér, müzli szelet
Péntek:
Ebéd:
Kertészleves, vadas sertéshús szarvacska tésztával, körte
Étkezés után javaslom az ivóvíz fogyasztását!
VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
OÉTI által közétett allergén anyagokat fel kell tüntetni. Az ételféleségek tartalmaznak. Tej –laktóz-; glutént tartalmazó gabona, Szója; Tojás; Hal; Szezámmag;Szulfit; Mogyoró; Dió
Ebéd ára: 1 100 Ft/adag (bruttó ár)
Ebédet rendelni előtte való nap 14 óráig.
Molnárné Irénke várja a hívásokat:
06-20-525-8420 mobilszámon
06-47-303-196-os telefonszámon
(munkaidőben: 7 órától délután 3 óráig)
E-mail: szabirenaa@gmail.com
Ebédet rendelni előtte való nap 14 óráig.
%