Bodrogolaszi Konyha
HETI AJÁNLATA
2025. június 30. – 2025. július 04.
Hétfő:
Ebéd:
Brokkoli krémleves, pirított csirkemáj, burgonya, csemege uborka
Kedd:
Ebéd:
Pásztorleves, sertéspörkölt, zöldborsófőzelék, fehér kenyér
Szerda:
Ebéd:
Halászlé, grízes tészta baracklekvárral
Csütörtök:
Ebéd:
Csontleves cérnametélt tésztával, natúr sertésszelet, kukoricás rizs, meggybefőtt
Péntek:
Ebéd:
Babgulyás, tejberizs kakaószórattal
VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNK!
OÉTI által közétett allergén anyagokat fel kell tüntetni. Az ételféleségek tartalmaznak. Tej –laktóz-; glutént tartalmazó gabona, Szója; Tojás; Hal; Szezámmag;Szulfit; Mogyoró; Dió
Ebéd ára: 1 100 Ft/adag (bruttő ár)
Ebédet rendelni előtte való nap 14 óráig.
Molnárné Irénke várja a hívásokat:
06-20-525-8420 mobilszámon
06-47-303-196-os telefonszámon
(munkaidőben: 7 órától délután 3 óráig)
E-mail: szabirenaa@gmail.com
BODROGOLASZI KONYHA
HETI AJÁNLATA
2025. július 07. - 2025. július 11.
Hétfő:
Ebéd:
Tejfölös fokhagymakrém leves gyönggyel, sertéspörkölt, bulgur, csemege uborka
Kedd:
Ebéd:
Paradicsomleves, grill csirkecomb, rizs, barackbefőtt
Szerda:
Ebéd:
Sertéshús leves eperlevél tésztával, főtt hús, főtt burgonya, meggymártás
Csütörtök:
Ebéd:
Májgaluskaleves, csirkenuggets, finomfőzelék, fehér kenyér
Péntek:
Ebéd:
Gyöngybab leves, gránátos kcoka, cékla
Étkezés után javaslom az ivóvíz fogyasztását!
VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
OÉTI által közétett allergén anyagokat fel kell tüntetni. Az ételféleségek tartalmaznak. Tej –laktóz-; glutént tartalmazó gabona, Szója; Tojás; Hal; Szezámmag;Szulfit; Mogyoró; Dió
Ebéd ára: 1 100 Ft/adag (bruttó ár)
Ebédet rendelni előtte való nap 14 óráig.
Molnárné Irénke várja a hívásokat:
06-20-525-8420 mobilszámon
06-47-303-196-os telefonszámon
(munkaidőben: 7 órától délután 3 óráig)
E-mail: szabirenaa@gmail.com