Bodrogolaszi Konyha
HETI AJÁNLATA
2025. szeptember 29. – 2025. október 03.
Hétfő:
Ebéd:
Májgaluska leves, fasírt, lencsefőzelék, fehér kenyér
Kedd:
Ebéd:
Paradicsomleves abc tésztával, sajtos sertésszelet, sárgarépás rizs, almabefőtt
Szerda:
Ebéd:
Gyöngybableves, paprikás burgonya kolbásszal, fehér kenyér, csemege uborka
Csütörtök:
Ebéd:
Sertéshúsleves cérnametélt tésztával, főtt hús, főtt burgonya, meggymártás
Péntek:
Ebéd:
Brokkoli krémleves, sertéspörkölt, masni tészta, vegyes-vágott savanyúság
VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNK!
OÉTI által közétett allergén anyagokat fel kell tüntetni. Az ételféleségek tartalmaznak. Tej –laktóz-; glutént tartalmazó gabona, Szója; Tojás; Hal; Szezámmag;Szulfit; Mogyoró; Dió
Ebéd ára: 1 100 Ft/adag (bruttő ár)
Ebédet rendelni előtte való nap 14 óráig.
Molnárné Irénke várja a hívásokat:
06-20-525-8420 mobilszámon
06-47-303-196-os telefonszámon
(munkaidőben: 7 órától délután 3 óráig)
E-mail: szabirenaa@gmail.com
BODROGOLASZI KONYHA
HETI AJÁNLATA
2025. október 06. - 2025. október 10.
Hétfő:
Ebéd:
Csontleves eperlevél tésztával, chilis bab, fehér kenyér
Kedd:
Ebéd:
Lebbencsleves, rakott karfiol, fehér kenyér
Szerda:
Ebéd:
Parasztos zöldborsó leves, paprikás csirkecomb, petrezselymes burgonya, meggybefőtt
Csütörtök:
Ebéd:
Rántott leves kenyérkockával, sertéspörkölt, bulgur, csemege uborka
Péntek:
Ebéd:
Tejfölös gombaleves, bolognai spagetti reszelt sajttal
Étkezés után javaslom az ivóvíz fogyasztását!
VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
OÉTI által közétett allergén anyagokat fel kell tüntetni. Az ételféleségek tartalmaznak. Tej –laktóz-; glutént tartalmazó gabona, Szója; Tojás; Hal; Szezámmag;Szulfit; Mogyoró; Dió
Ebéd ára: 1 100 Ft/adag (bruttó ár)
Ebédet rendelni előtte való nap 14 óráig.
Molnárné Irénke várja a hívásokat:
06-20-525-8420 mobilszámon
06-47-303-196-os telefonszámon
(munkaidőben: 7 órától délután 3 óráig)
E-mail: szabirenaa@gmail.com
&n